Úvod » Články » FALA radí » Koučování

Koučování jako hledání nové cesty či přístupu

Koučování není jen nadužívané slovo, je to opravdu účinný nástoj seberozvoje. Kouč neradí, nedává návody. Jen se ptá, zkoumá, nic pro něj není samozřejmé. Koučování by vás mělo povzbudit, otevřít  v hlavě nečekané možnosti a přístupy. 

Naše koučka Lada Vávrová ma za sebou stovky hodin s lidmi hledajícími své místo, svůj kariérní cíl. I hodiny zaměřené na podporu v těžkých životních situacích. Jaká témata si  ji například  nacházejí?

  • Je mi přes padesát a vyhořel jsem na své pozici. Co mě čeká dál?
  • Šéf si na mě zasednul, jsem stále terčem jeho kritiky. Co když je to moje chyba a na jiném pracovišti to bude stejné?
  • Jsem na životní křižovatce. Jak projít rozvodem s co nejmenšími šrámy na duši vás i mojich blízkých?
  • Nerozumím svému dítěti. Jak být co nejlepším  rodičem/podporou  psychicky strádajícího dospívajícího dítěte?

Lada Vávrová je certifikovaná koučka. Absolvovala roční výcvik systemického koučování, který se zaměřuje na posilování silných stránek osobnosti a nacházení účinných trvalých řešení. Má za sebou stovky hodin věnovaný otázkám kariérní oblastí i soukromým problémům.

Můžete si vyzkoušet první koučovací hodinu s naší koučkou zdarma. Ověřit si zda mezi vámi funguje vzájemná důvěra a respekt, a vydat se na cestu poznávání svého potenciálu.

Sledujte nás
Fala doporučuje

Koučování

Řešení, na která si přijdete sami, jsou vám nejbližší. To platí v pracovním i soukromém životě. Pomůžeme vám s hledáním cest, po kterých se vydáte. Kroky k cíli budou už vaše.

Hodnoty Agentury Fala s.r.o.

Myslím, že je dobré jednou za čas se zastavit a zkusit nadefinovat podstatu fungování společnosti. V článku jsou uvedené hodnoty a principy fungování Agentury Fala s.r.o. na jejichž podobě jsme se v týmu shodli.

Uvažujete o změně zaměstnání?

Uvažujete o změně zaměstnání?

Hledáte novou práci nebo pod vlivem pozitivním zpráv z personálního trhu uvažujete o novém uplatnění? Přijďte se poradit se zkušenými odborníky Agentury Fala.

© 2013-2024, Fala s.r.o. - personální agentura

Realizace a SEO: CCN Plus s.r.o.